Argentijnse Tango


dans.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Argentijnse Tango
Tango-vakantieweken
Erve veldink is een boerderij met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw.de boerderij wordt bewoond door een kleine woongemeenschap. uitgangspunt hierbij is bewustzijn, werkelijk contact en leven vanuit je hart. http://www.erveveldink.nl/

Tango festival
Tango festival
http://www.ocho.nl/

Rob & Inez
Rob & inez argentijnse tango - lessen, workshops en dansoptredens - groningen, amsterdam en leeuwarden
http://www.rob-inez.com/

Tangoland.nl
Tangoland.nl
http://www.tangoland.nl/

Tangomagia festival
Tangomagia festival
http://www.tangomagia.com/

Academia de Tango (Amst.)
Argentijnse tango sinds 1990 in hartje amsterdam. tango lessen, workshops, bedrijfsfeestjes. tango argentino in the centre of amsterdam. tango argentin dans le centre d'amsterdam. tango argentino centro amsterdam
http://www.academiadetango.nl/

22tango Nijmegen
Website 22 tango, dansschool voor argentijnse tango en street tango. street tango is een cross over van tango, salsa en hiphop. 22ango is een gezellige tangoschool gevestigd in het centrum van nijmegen.behalve cursussen argentijnse tango en street tango geeft 22tango ook tangostyling: individuele aandacht voor jou als danser. tangostyling is geschikt voor beginners en gevorderden. cursusinfo,film, gadgets, links en agenda. 22tango geeft ook lessen in dansschool amanne te nijmegen.
http://www.22tango.nl/

Las Rosas Del Tango
Las rosas del tango – tango in gouda
http://www.lasrosasdeltango.net/

Josée Kempe
Josée Kempe
http://www.joseekempe.nl/

Tango Entero
Tango Entero is de dansschool voor Argentijnse Tango van René Heeskens en Annette Weiner. Wij geven cursussen, tangoweekenden, workshops en demonstraties Argentijnse tango in Zutphen, Oss, Apeldoorn en Kleve.
http://www.tangopassie.nl/

Firulete Argentijnse Tango Den Bosch
Danschool Firulete verzorgt in Den Bosch tangolessen, oefensalons en privélessen. Daarnaast ook workshops en demonstraties op locatie. Welkom!
http://www.firulete.nl/

Tango Alegria
Een uitgebreide en informatieve website over de Argentijnse tango en de activiteiten van tangodansschool Tango Alegria.\r\n\r\nU vindt hier informatie over de muziek, de dans, lessen, cursussen, privé-lessen, workshops, demonstraties, (bedrijfs)trainingen, salons of milonga\'s (tangodansfeesten), online agenda\'s, Tango Royal, en andere tango gerelateerde activiteiten.\r\n\r\nHoewel ons werkgebied zich uitstrekt zowel binnen als buiten Nederland, zijn onze scholen gevestigd in Zwolle en Beilen.
http://www.tangoalegria.com

Argentijnse Tango in Utrecht
Argentijnse tangoschool tango atelier, een speelse en contactvolle manier om de tango te leren in utrecht. proeflessen, cursussen, workshops, clinics, privé-lessen en evenementen of workshops op maat voor privé-feesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en bedrijfstrainingen.
http://www.tangoatelier.com/

Cheek 2 Cheek
Cheek2cheek, school voor argentijnse tango, verzorgt (prive)lessen,(bedrijfs)workshops, turbo tango weekenden, demonstraties en salons.
http://www.cheek2cheek.nl/

El Amante in Zeeland
El Amante in Zeeland
http://www.el-amante.nl/

Cool!Tango
Cool!tango tovert argentijnse tango om tot een bruisende en speelse variant voor jongeren. cool!tango legt de nadruk op het stimuleren van creativiteit, muzikaliteit en de sociale vaardigheden van jongeren.
http://www.cooltango.nl/

All Things Argentine Tango
All Things Argentine Tango
http://members.aol.com/atango2/

Amor de Tango
Amordetango, tango, tangolessen en tangosalons in utrecht en arnhem
http://www.amordetango.nl/

Tango Abrazo
Tango Abrazo is de tangoschool van editLiesbeth Menken die in het jaar 2001 is opgericht in Deventer en Zwolle. Tango Abrazo werd al snel bekend door gezellige salons in de Boze Goudvis, tegenwoordig in de Vrije School in Deventer en voorheen het jaarlijkse tangofestival in Zwolle.
http://www.tangoabrazo.nl/

Stichting Tango Al Azar
Informatie over stichting tango al azar
http://www.alazar.nl/

Peter en Ina tangopaar
Peter en ina vormen sinds enkele jaren een tangodanspaar. zij geven lessen en workshops in argentijnse tango en verzorgen optredens en dansdemonstraties. samen geven peter en ina les in rotterdam, groningen en assen. daarnaast verzorgen ze workshops, optredens en proeflessen voor tangoscholen, bedrijven, verenigingen en particulieren.
http://www.peterenina.nl/

Tango Centro (Den Haag)
Tango centro den haag - school voor argentijnse tango
http://www.tangocentro.nl/

Tango Company
Joomla - the dynamic portal engine and content management system
http://www.tangocompany.nl/

Tango Maastricht
Tango maastricht organiseert argentijnse tango: cursussen, workshops, salons, straattango, en vrij dansen.
http://www.tangomaastricht.nl/

Tango in Groningen
Alle tango-activiteiten in groningen, agenda, plattegrond, prikbord, hotels, restaurants, citymap, stadtplan enz.
http://www.tangogroningen.nl/

Fuego Lento
Geschiedenis literatuur en muziek een selectie van links door fuego lento
http://www.fuegolento.nl/

Flor de Fango, Arnhem
Flor de fango organiseert danscursussen op diverse niveaus, van beginners tot vergevorderd. naast de danscursussen organiseert flor de fango ook regelmatig workshops, gegeven door docenten uit europa en door argentijnse maestro s
http://www.flordefango.nl/

De Ingang
De ingang neemt initiatieven voor alle leeftijdsgroepen ter bevordering van de individuele ontplooiing d.m.v. dans en beweging in het bijzonder en alle andere kunstvormen die zich daartoe lenen. dans vormt de basis van onze activiteiten. via dans streven wij niet alleen naar een artistieke en creatieve ontwikkeling binnen een sociale context, maar ook naar een verbetering van de mentale en lichamelijke gezondheid. ook wensen wij via dans - de creatieve uiting van de culturele identiteit van een volk of bevolkingsgroep - aan cultuuroverdracht te doen. we streven er naar zo divers mogelijke dansstijlen uit diverse regio's aan te bieden. zo o.a. flamenco (spanje), tempeldans (indië), salsa (cuba), tango (argentinië), afrikaanse dans, hip hop...
http://www.de-ingang.be/

Argentine Tango Club in Detroit
Argentine Tango Club in Detroit
http://www.motorcitymilongueros.com/

De Virtuele Tango
Thony's proefpers, grafische technieken, taaldrukken, cv, fictie, reisverhalen, harrie's galerij, argentijnse tango, virtuele cursussen
http://www.de-proefpers.nl/virt/indexnew.html

El Corazon Den Bosch
El Corazon Den Bosch
http://www.elcorazon.nl/

El Porteno
El Porteno
http://www.de-proefpers.nl/port/index2.html

El Gancho (Utrecht)
Argentijnse tango in de breedste zin van het woord. lessen, optredens, workshops, trainingen, voor particulieren en bedrijven. el gancho tango is gevevestigd in utrecht.
http://www.elgancho.nl/

Tangoschool El Fuego
Tangoschool El Fuego
http://www.tango-el-fuego.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 34 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy